Wedstrijd

De Open Wedstrijden

Wat we zo leuk vinden aan Halloween is dat het een ontzettend inclusieve feestdag is. Iedereen is welkom! Superhelden, magische dieren, vampiers, heksen en tovenaars, noem het maar op. Daarom hebben we gekozen voor het sub-thema ‘Verenigen’! Hoe geweldig zou het zijn om dansers van alle bonden en verenigingen, en van alle niveaus en leeftijden samen op de vloer te zien? Daarom bieden wij drie Open Wedstrijden aan! Ja, je leest het goed – niet drie open klassen, maar drie Open Wedstrijden! Open voor iedereen die zin heeft in een dansje:

1. Open Students/Debutanten: Een speciale wedstrijd voor huidige of voormalige studenten en debutanten. Lidmaatschap van een studenten dansvereniging is niet verplicht. Ook ervaren dansers mogen meedoen, maar als je in de B-klasse of hoger danst, mag je niet met je eigen partner dansen. Verder zijn er geen regels – je mag dansen met wie je wilt. Alle combinaties zijn welkom. De studentenwedstrijd wordt gejureerd door dansers en trainers die actief zijn in de studentendanswereld. Je mag ook je team of vereniging steunen met liedjes, dansjes, reclameborden, enz. Voor de kleding is er maar één regel: Halloween thema. Je kunt ook een extra prijs winnen met je kostuum.
2. Open Adults Standaard en Latin: Deze wedstrijd is bedoeld voor alle dansers van alle bonden. Iedereen is welkom. Geen lidmaatschap bij de NADB of een andere bond is vereist. NADB, NDO, NVAD, Dutch-all, WDC, WDO… Alle letters van het alfabet zijn welkom! We hebben een internationaal jurypanel met 7 juryleden van verschillende bonden en landen. De winnaars krijgen, naast de beker, medailles en een emmer vol snoep en andere verrassingen, het nieuwe boek van Maximillian Winkelhuis The Charismatic Dancer. Let op: deze wedstrijd is geen rankingwedstrijd.
3. Open Professionals Standaard en Latin: Ook deze wedstrijd is open voor professionals van alle bonden en verenigingen. De winnaars krijgen speciale prijzen, inclusief het Halloween Cup T-shirt en de Halloween Cup tas.

Inschrijving voor de Open Wedstrijden loopt via het formulier op de website. Koop ook alvast je tickets.

De NADB-wedstrijden

Dit jaar hebben we weer alle NADB-klassen, inclusief een rankingwedstrijd voor de Hoofdklassers. Met een panel van maar liefst 9 juryleden uit 4 landen zijn er veel rankingpunten te verdienen. Ook voor de NADB-deelnemers hebben we veel prijzen en verrassingen. Wees creatief met je look en je kunt een extra prijs winnen! De inschrijving voor de NADB-wedstrijden loopt via mijn.nadb.nl. Ben je (nog) geen NADB-lid en heb je nog nooit aan NADB-wedstrijden deelgenomen, maar wil je het wel proberen? Dan mag je één proefwedstrijd doen zonder lid te worden. Schrijf je dan in via het formulier. Alle buitenlandse deelnemers mogen ook het formulier gebruiken. Koop ook alvast je tickets.

Conceptdagindeling

Blok 1: Open Studenten/Debutanten Wedstrijd Latin & Standard, Solo Latin & Standard, U21 Latin & Standard

Blok 2: Adults Standard, Open Professionals Latin

Blok 3: Adults Latin, Open Professionals Standard

Blok 4: Senioren Standard, Open Adults Latin, Open Adults Standard.

Indicatie begintijden Halloween Cup 

08.30 uur: Zaal open. 

09.30 uur: Standard Studenten, U21, Solo Jeugd & Adults. 

11.30 uur: Latin Studenten, U21, Solo Jeugd & Adults. 

13.00 uur: Standard Startklasse, C, B , A en Hoofd. 

16.00 uur: Latin Startklasse, C, B , A en Hoofd. Senior startklasse en Hoofd. 

19.00 uur: Standard Senior IIIA, IIA, 1A, Hoofd V, IV, III, II, I, Open Professional Standard en Latin en Open klasse Adults Standard en Latin. 

16.30 en 19.00 uur: Op deze tijden staan twee mooie demonstraties gepland.

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober 2024. De timetable komt op 23 of 24 oktober online.

Scroll naar boven